21 Temmuz 2013 Pazar

Minion Rush Koşma Oyunu İnceleme İndir Oyna Rehber ve daha Fazlası



İnanılmaz bir oyun.Şuan Dünyayı kasıp kavurmakta bu oyun.Evet minionrush oyununa hazır mısınız ? Hemen oyunu indirip android minionrus,iphone minionrush ya da ipad minionrush ile keyiflerin doruklarına çıkın.

Sarı Minyonlar ile sonsuza doğru koşmaya hazır mısınız? Bu haftaki konuğumuz Gameloft’un Türkçe dil destekli yeni oyunu Çılgın Hırsız: Minion Rush oluyor.

22/06/2013 16:00
Mobil platformun vazgeçilmezleri arasında yer alan sonsuz koşu türündeki oyunlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. App Store ve Google Play Store’da yer alan sonsuz koşu oyunları arasında tercih yapmak oyun severleri biraz zorluyor.
Oyuncular bu tür oyunları seçerken, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformları ile entegre olan oyunlara daha fazla ilgi gösteriyor. Sonsuz koşu oyunlarının atası olan Temple Run ile başlayan bu furyaya Çılgın Hırsız: Minion Rush oyunu ile Gameloft da katıldı.
Grafiklerin ve seslerin bu tip oyunlarda bu zamana kadar pek önemsenmediği, sadece oyundan alınan zevkin ön plana çıktığı sonsuz koşu türündeki oyunlara Gameloft, Çılgın Hırsız: Minion Rush ile farklı bir bakış açısı kazandırıyor.
Minyonlar ile sonsuza koş
Çılgın Hırsız 2 filmine izafeten geliştirilen oyun, sunmuş olduğu grafikler ve eğlenceli yapısı ile elinizden düşüremeyeceğiniz bir yapım olmuş. Son dönemde yeni çıkan oyunlarına ve eski oyunlarına güncellemeler ile Türkçe dil desteğini sunan Gameloft firması, sarı Minyonlarımızı da es geçmemiş. Minion Rush Türkçe lokasyonu ile oyunun konusunu ve görevleri tam olarak anlamanızı sağlıyor.
Ayın elemanı olmak için mücadele edeceğiniz oyunda birçok zorlu görev sizleri bekliyor. Bu görevleri tamamladıkça size ödül olarak muz hediye ediliyor. Bu tür oyunların vazgeçilmezi olan altın toplama özelliği Minion Rush’ta da bulunuyor. Bu sefer altın yerine muzları topluyoruz.
Aman dikkat topladığınız muzlar çürümeden bunlar ile dükkandan alışveriş yapmalısınız. Hazır konu dükkandan açılmışken bu bölümde sizleri nelerin beklediğinden bahsedelim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers

 

Minion Rush Oyunu İndir Oyna. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com