21 Temmuz 2013 Pazar

Minion Rush Çılgın Hırsız Oyunu Güncellendi



Despicable Me: Minion Rush Güncellendi

Gameloft tarafından geliştirilen Despicable Me: Minion Rush oyununa güncelleme geldi. Güncelleme ile birlikte yapıma kostümler eklendi. Despicable Me: Minion Rush filminin resmi oyunu Gameloft tarafından ...






0



Haber: Despicable Me: Minion Rush Güncellendi
Gameloft tarafından geliştirilen Despicable Me: Minion Rush oyununa güncelleme geldi. Güncelleme ile birlikte yapıma kostümler eklendi.

Despicable Me: Minion Rush filminin resmi oyunu Gameloft tarafından 10 Haziran'da yayınlanmıştı. Oyun çıktığı günden bu yana App Store ve Google Play'de üst sıralardaki yerini korumayı başardı ve güncellemesiyle gündemdeki yerini alıyor. Universal Stüdyoları'ndan çıkacak olan filmin ikincisi 3 Ekim'de sinemalarda olacak.

Film ile aynı başlığı taşıyan ücretsiz oyun Despicable Me: Minion Rush, Android ve iOS platformda eş zamanlı olarak güncellendi. Güncellemede filmden esinlenerek hazırlanan El Macho'nun in'i, Golfer & Bee-Do'ya ait kostümler mevcuttur. 150'den fazla yeni görevin olduğu oyun App Store veya Google Play'den indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers

 

Minion Rush Oyunu İndir Oyna. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com