21 Temmuz 2013 Pazar

Çılgın Hırsız Minion Rush İnceleme Minionrush iphone ipad android indir oyna



Gameloft yeni oyununu çıkardı ve android iphone pc olarak tüm dünyayı kavurmaya başladı.Çılgın Hırsız Minionrush olarak piyasayı kavuran oyun Sarı milyonları koşturmamız ile maceraya başlatıyor.

Gameloft'un yakın zamanda Google Play'e ücretsiz olarak sunduğu sonsuz koşu tarzındaki Despicable Me:Minion Rush, başarılı bir oyun. Subway Surf,Temple Run tarzı oyunlar gibi sonsuz koşu türünde olan Minion Rush, Gameloft'un çoğu oyununa sunduğu Türkçe dil desteğini de arkasına alan yapım. Oyunda yazılar Türkçe ancak başlangıçtaki videoyu Türkçe altyazılı izliyorsunuz. Despicable Me adlı animasyonun oyunu olan yapım ücretsiz...Her şeye rağmen başarılı bir yapım olan Minion Rush, Google Play'de Çılgın Hırsız adıyla bulunuyor. Biz de daha sonra Çılgın Hırsız diye bahsedeceğiz.

           
Oyunda amacımız her oyunda olduğu gibi en fazla puanı yaparak ölmek. Bu oyunda altın ya da "coin" denilen paralar yerine "muz" topluyorsunuz. Ayrıca bu muzlarla birçok geliştirme satın alabiliyorsunuz. Oyun içindeki marketten bu geliştirmeleri yapabileceğiniz gibi oyunda özel bir para da mevcut. Gerçek parayla satın alabildiğiz bu paraları oyun içindeki çeşitli görevlerden de kazanabiliyorsunuz. Öldükten sonra tekrar dirilmek içinse bu paralardan 5 tane feda etmeniz gerekiyor.

          
Aynı zamanda sosyal medya entegrasyonu da sunan uygulama sayesinde skorlarınızı Facebook gibi sosyal ağlarda da paylaşabiliyorsunuz. Oyunda koşarken muz toplama dışında yol kenarındaki diğer minyonlara çarparak Çılgın Hırsız Bonusu da kazanabiliyoruz. Ayrıca bazı minyonlar uğraştıkları gazlarla bizleri de zehirleyebiliyor. Eğer az da olsa gaza maruz kalırsanız aşağıdaki resimde olduğu gibi ekranınız değişerek oyun zorlaşıyor. Bu da gayet iyi bir detay olmuş.

           
Onun dışında oyun başlamadanki kısa koşu bölümünde de bizlere özel seçenekler sunuluyor. Ucuz muz fiyatına satın alabildiğimiz bu geliştirmeler oyun boyunca bizimle oluyor ve skorumuzu katlamamıza yardımcı oluyor. Ayrıca oyun boyunca birçok engelle karşılaşıyoruz. Bu ise oyunu monotonluktan uzak tutuyor. Ayrıca ayrı koşma yerleri de var. Yani ilk kısmı bitirince sokakta vb. de koşabiliyorsunuz. Böylece karşılaştığınız engeller sürekli değişip yenileniyor. Bu arada şunu da belirtelim. Oyun normalde Temple Run gibi telefonu eğmeyle değil el hareketlerinizle oynanıyor. Ancak bazı yerlerde telefon hareketlerine de yer verilmiş. Böylece oyun hem Temple Run gibi oyunların hem de Subway Surf gibi oyunların deneyimini yaşatıyor.

            
Sonuç olarak toparlamak gerekirse oyun gerek dinamikliği gerekse Türkçe oluşu gibi nedenlerle beğenimizi kazanmayı başarıyor. Ayrıca ücretsiz oluşu ve renkliliği de oyunun zevkini artırmış. Oyunda genel olarak bir eksi bulunmasa da oyun büyüklerin pek de hoşuna gitmeyebilir.Oyunun videosunu aşağıdan izleyebilisiniz...



Oynanış:9
Grafik:8
Ses:9
Genel:9

Çılgın Hırsız'ı indirmek için buraya tıklayın!

Çılgın Hırsız oynayacak mısınız?

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers

 

Minion Rush Oyunu İndir Oyna. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com