21 Temmuz 2013 Pazar

Çılgın Hırsız Minion Rush Son Güncelleme / Minionrush iphone ipad android indir oyna




Minionrush ortalıgı kasıp kavura dursun güncelleme üzerine güncelleme geliyor.Gerçekten şyş çalışıyorlar! Şuan temple run ı geçmiş durumda olan oyunun son güncellemesini inceleyelim.
 
 
Gameloft'un geçtiğimiz haziran ayında yayınladığı sonsuz koşu türündeki Çılgın Hırsız: Minion Rush (Me: Minion Rush) filminin resmi oyunu, yeni içerikler ile güncellendi.

Güncellemenin getirdiği yeni içerikler arasında filmden esinlenerek hazırlanan El Macho'nun İn'i adlı mekan ve Golfer & Bee-Do'ya ait yeni kostümler yer alıyor. 150'den fazla yeni görevi ve başarıları da beraberinde getiren güncellemenin yeni mor minyonları da oyuncularla tanıştırdığını belirtelim. 
 
3 Ekim tarihinde vizyona girecek olan ikinci filmdeki kötünün de sağ kolunu oyuna dahil eden güncellemeyle bir takım iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri de yapılmış durumda. Çılgın Hırsız: Minion Rush'ın(Me: Minion Rush) resmi oyununa aşağıdaki market bağlantılarından erişebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers

 

Minion Rush Oyunu İndir Oyna. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com