21 Temmuz 2013 Pazar

Çılgın Hırsız: Minion Rush Koşma Oyunu İndir Oyna Android İphone




İşte suan dunyanın en popüler oyunu olmaya aday Çılgın Hırsız: Minion Rush Koşma Oyunu İndir Oyna ile karşınızdayız.Konu içerisinde Çılgın Hırsız: Minion Rush Koşma Oyunu İndir Oyna ile iglile ilgili her detayı bulabilir ve her gereksinimizi karşılayabilirsiniz.


Dünyanın en ünlü animasyon filmlerinden olan Despicable Me yani Çılgın hırsız'ın yeni versiyonu henüz sinemalara gelmeden iOS oyunu App Store üzerinde yerini aldı. Her yaştan izleyiciye ulaşan Çılgın hırsız yine esprili ve yine oldukça eğlenceli. Çılgın Hırsız: Minion Rush Türkiye listelerinde üst sıraları zorlarken tanıtımı da iOyna farkıyla hazırlandı.

Oyunumuz daha önce defalarca karşılaştığınız türden bir oyun. Sonsuz bir koşma yolu ve karşınıza çıkan engeller. Peki neden bu oyunu tanıtmak istedim? İtiraf ediyorum Çılgın hırsız'ın animasyon filmi izlediklerim arasında en iyilerden birisiydi. Yani filmin torpili oldu diyebiliriz. Karakterlerin sevimli yapısı ve aralarındaki espiriler hem oyuna hem de filme oldukça beğeni getirmişti. 3 boyutlu olarak tasarlanan oyun tıpkı animasyon filmindeki kaliteye yakın olmuş. Yönettiğimiz karakter ise yine filmdeki espirili sarı yaratıklardan biri. Amacı ise ayın en iyi çalışan personeli olmak. Biz de bu gayede ona elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Çılgın Hırsız: Minion Rush tıpkı benzer oyunlarda olduğu gibi ekran üzerindeki parmak hareketlerinize bağlı olarak yönlendiriliyor. Yani karakter otomatik olarak koşarken ekranda sağa çizik atarsanız sağa, sola çizik atarsanız da sola yönlendirebilirsiniz. Aynı şekilde aşağıdan yukarı ve yukarıdan aşağı parmak hareketleriniz ise karakteri zıplatmaya ve yuvarlamaya yarıyor. Bu hareketleri karşınıza çıkan engellerden kaçmak için kullanıyorsunuz.
Oyundaki amacımız tıpkı diğerlerinde olduğu gibi ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemek ve etrafta puan sayınızı artıran yıldızları toplamak. Kolay ve zevkli bir oyun. Üstelik ücretsiz şekilde sunuluyor. Bu arada ebeveynleri uyarmam gerekiyor. Oyun içinde ücretli olarak satılan eklentiler bulunuyor. Bu nedenle çocuklarınızı istemsiz satın alma işlemlerine karşı uyarmanızı tavsiye ediyorum. Onun dışında oyunun tamamı ücretsiz bir biçimde oynanabiliyor.
Oyunu ÜCRETSİZ olarak indirmek için:

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers

 

Minion Rush Oyunu İndir Oyna. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com